Badkamers

Rumling Bouw verbouwt uw badkamer op professionele wijze.

 

Of u nu een bad of douchecabine wilt laten plaatsen of een volledige renovatie van de badkamer wilt laten uitvoeren, Rumling Bouw beschikt over de benodigde expertise. Wij komen bij u thuis om uw wensen te bespreken. Een badkamer op maat, een droombadkamer voorzien van luxe sanitair geheel in de stijl die u wenst. Wij verzorgen ook het plaatsen van badkamers in nieuwbouwwoningen.

 

Rumling Bouw is gespecialiseerd in tal van diensten voor het verbouwen van uw woning. Wij plaatsen dakkapellen, verzorgen schilderwerk en stukwerk en ook het betegelen van uw badkamer of andere natte ruimtes behoort tot de mogelijkheden. Vanuit Leiden bedienen wij een wijde regio. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken om uw wensen te bespreken. Bij Rumling staat klantvriendelijkheid en professionaliteit voorop.

Wij spreken Nederlands

Nederlandse vlag

Hablamos Español

Spaanse vlag

We speak English

English flag

Offerte aanvragen

 

U kunt bij Rumling Bouw een offerte aanvragen, geheel vrijblijvend. Onze vakkundige adviseurs kunnen u helpen bij een offerte op maat dat past bij uw wensen.

Offerte aanvragen

 Meer informatie

 

Heeft u een vraag of wilt u ergens advies over? Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen.

Contact opnemen