Diensten

 

Rumling Bouw is dé specialist op bouwgebied

Verbouwen

Verbouwing

Voor elke verbouwing groot of klein moet u bij Rumling bouw zijn. Wij kunnen alles naar u wens verbouwen en houden goed contact over de lopende werkzaamheden.

Lees meer
Aanbouw

Opbouw/aanbouw

Wilt u uw woning uitbouwen, zodat de kinderen meer speelruimte krijgen? Wij regelen alles voor u, inclusief de aanvraag voor de bouwvergunning.

Lees meer
Onderhoud

Onderhoud

Rumling bouw heeft een ruime ervaring in het onderhouden van Woningen / bedrijfsruimtes / app.complexen / VVE’S in de wijde omgeving.

Lees meer
dakkapel

Dakkapel

Rumling Bouw levert alle maten dakkapellen, in alle soorten. Wij leveren dakkapellen van zowel kunststof als hoogwaardig hardhout.

Lees meer
Dakkappel

Dakwerk

Wij vervangen en repareren complete daken. Eventueel ook pannendaken. Wij kunnen uw woning voorzien van nieuwe dakbedekking.

Lees meer
Stukadoorswerk

Stukadoorswerk

Rumling Bouw verzorgt uw stukadoorswerk van hoge kwaliteit en professionaliteit. Uiteraard is het stucwerk geheel naar uw wensen.

Lees meer
Schilderswerk

Schilderwerk

Onze vakmensen zijn ook gespecialiseerd in schilderwerk. Van muren sauzen tot het verven van diverse houtwerken, uiteraard professioneel!

Lees meer
Badkamers

Badkamers

Rumling Bouw heeft ruime ervaring in het maken van badkamers. Wij denken met u mee over de indeling en de functionaliteit van uw badkamer.

Lees meer
Brandschade

Waterschade/brandschade

Heeft u kortgeleden brand- of waterschade opgelopen? U kunt ons inzetten om dit grondig en uiterst vakkundig te herstellen.

Lees meer
Kozijnen

Kozijnen/deuren/ramen

Wij leveren kozijnen in alle soorten en maten, van kunststof tot hardhout. Wij leveren en plaatsen onder andere isolatieglas, enkelglas en gelaagd glas.

Lees meer
Hang-en sluitwerk

Hang- en sluitwerk

Wij monteren duurzaam hang- en sluitwerk, voorzien van Politiekeurmerk. Van deurknoppen tot veiligheidssloten. Kies voor Rumling Bouw.

Lees meer