Bouwbedrijf Leiden

Badkamer

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Bouwbedrijf in Leiden

Rumling Bouw is een bouwbedrijf in Leiden en wij zijn gespecialiseerd in verbouwingen of het bouwen/renoveren van een nieuwe woning. Rumling Bouw is een middelgrote, erkende bouwspecialist en hebben jarenlang al diverse kleine en grote projecten gerealiseerd.

Bent u opzoek naar een bouwbedrijf in Leiden? Lees hieronder meer.

Een kijkje bij Rumling Bouw

Rumling Bouw streeft naar de beste kwaliteit en dit kunnen wij waarborgen door een optimale samenwerking tussen Rumling Bouw, de opdrachtgever en leveranciers. Dit realiseren wij door duidelijke communicatie en ervaren en goed opgeleide vakspecialisten. Onze specialisten beschikken over de nodige kennis en ervaring om elk project succesvol af te ronden.

 

Projecten

IMG-20170323-WA0013

Uw bouwpartner

Wij steken graag de handen uit de mouwen voor u. Rumling Bouw is het bouwbedrijf in Leiden en omstreken. Vakkundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Voordat wij voor u aan de slag gaan, luisteren wij aandachtig naar uw wensen zodat wij gedurende het project tegen geen (verwachte) problemen zullen aanlopen. Op deze manier weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Als totaalpartner helpen wij u graag en zetten wij een prachtig project voor u klaar.
Waarom u voor Rumling Bouw moet kiezen:

 

  • Duidelijke communicatie tussen Rumling Bouw, de opdrachtgever en leveranciers;
  • Passend en professioneel advies;
  • Ervaren en opgeleide vakspecialisten;
  • Totaalpartner in Leiden én omstreken;
  • Meer dan 25 jaar ervaring

 

Denkt u aan uitbreiding van uw woning middels aan- of opbouw? Dan bent u bij aannemer Rumling Bouw aan het juiste adres. Wij denken ten alle tijden met u mee. Daarnaast adviseren wij u en helpen u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Wij zijn in staat om uw gehele op- of aanbouw te verzorgen, inclusief het plaatsen van kozijnen en ramen, schilderwerk en het verzorgen van hang- en sluitwerk.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, wij beantwoorden ze graag. Ook kunnen wij u passend en professioneel advies geven omtrent de verbouwing en/of renovatie.
Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar of vult u gerust ons contactformulier in waarbij deze zo spoedig zullen beantwoorden.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in:

    ParticulierZakelijk