Aannemer in Leiden

Badkamer

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Aannemer in Leiden

Rumling Bouw is een vakkundig en betrouwbaar bouwbedrijf gevestigd in Leiden. Wij zijn een aannemer die zich richten op: verbouwing, opbouw/aanbouw en onderhoud. De wensen van de klant staan bij ons centraal. Voordat wij aan het project beginnen zullen wij u informeren, zodat u precies weet wat u kan verwachten. Tijdens het project staan wij altijd beschikbaar voor vragen. Ook houden wij u op de hoogte van de vorderingen.

Bent u opzoek naar een aannemer in Leiden? Lees hieronder meer.

Een kijkje bij Rumling Bouw

Rumling Bouw is een erkend bouwbedrijf gevestigd in Leiden. Wij verrichten diverse werkzaamheden in Leiden en omgeving. Rumling Bouw heeft al jarenlange ervaring als aannemer en wij zetten ons voor de volledige 100% in voor kleine en grote verbouwingsprojecten. Wij schudden graag de handen uit de mouw. Wij specialiseren ons in het renoveren, verbouwen en restaureren van verschillende projecten. Hierbij kunt u ons inzetten voor o.a:

IMG-20170323-WA0013

Verbouwingen aan uw huis of bedrijfspand

Rumling Bouw heeft een brede kennis en ervaring op tal van terreinen. Of het nou gaat om een nieuwe badkamer, stukadoorswerk of dakwerk wij als aannemers kunnen de gehele verbouwing voor u verzorgen. Het herstellen van water- of brandschade of het monteren van hang- en sluitwerk behoort ook tot onze vakkundigheid.

Opbouw/aanbouw van de woning

Denkt u aan uitbreiding van uw woning middels aan- of opbouw? Dan bent u bij aannemer Rumling Bouw aan het juiste adres. Wij denken ten alle tijden met u mee. Daarnaast adviseren wij u en helpen u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Wij zijn in staat om uw gehele op- of aanbouw te verzorgen, inclusief het plaatsen van kozijnen en ramen, schilderwerk en het verzorgen van hang- en sluitwerk.

Onderhoud van uw pand

Zoekt u een aannemer in Leiden om het onderhoud van uw pand te verzorgen? Rumling Bouw biedt hulp bij alle soorten onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen en dak weer in prima conditie zijn. Daarnaast maken wij uw gevels en goten schoon. Heeft uw pand een schilderbeurt nodig? Ook dat behoort bij de soorten onderhoud die aannemer Rumling Bouw biedt.
Constateert u gebreken bij uw pand? Aannemer Rumling Bouw inspecteert uw kozijnen, dak en gevel en voeren waar nodig reparaties uit. Onderhoud aan vloeren is ook essentieel, daarom kunt u bij ons ook terecht voor vloerrenovatie. Daarnaast bieden wij professioneel schilderwerk en plaatsen of vervangen wij alle soorten glas.

Contact

Heeft u interesse gekregen in één van onze diensten? U kunt direct contact met ons opnemen. Bel 071- 522 07 23 of stuur een e-mail naar: info@rumlingbouw.nl. Rumling Bouw is een aannemer in Leiden met meer dan 25 jaar ervaring in bouwprojecten. Daarom kunt u ons alle opdrachten met betrekking tot verbouwingen toevertrouwen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in:

    ParticulierZakelijk