Aannemer Badkamers

Aannemer voor een badkamer nodig?

 

Als u een aannemer nodig heeft in de omgeving van Leiden kunt u terecht bij Rumling Bouw. Wij kunnen vrijwel alles voor u betekenen. Van badkamers tot verbouwingen, alles is mogelijk. Heeft u plannen om uw badkamer te vernieuwen? Wij komen graag bij u op bezoek om samen te kijken naar de mogelijkheden. Als de mogelijkheden bekend zijn zullen we samen met u en uw wensen een badkamer op maat maken.

Waarom Rumling Bouw

 

Een badkamer komt niet tot stand vanuit één partij, maar door een samenwerking tussen twee of meer partijen. Wij zijn er heilig van overtuigt dat de beste badkamers tot stand komen vanuit de communicatie tussen opdrachtgever en de opdrachtnemer. Voor de bouw zullen we duidelijke afspraken met u maken over het verloop van het project en tijdens het project zullen wij u regelmatig op de hoogte stellen van de voorderingen en zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

 

De mogelijkheden

 

Of u nu een bad of een douchecabine wilt laten plaatsen of kiest voor een volledige renovatie van de badkamer, Rumling Bouw beschikt over de benodigde expertise om iedere klus tot een goed einde te brengen. Wilt u uw badkamer uitbreiden of juist verkleinen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Heeft u een nieuwbouwwoning en wilt u daar een specifieke badkamer in plaatsen? Ook dit is bij ons mogelijk. Wij kunnen bijna alles voor u betekennen met betrekking tot badkamers.
Heeft u plannen voor verbouwing of renovatie en bent u opzoek naar een aannemer voor een nieuwe badkamer? Dan is Rumling Bouw de aannemer voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op voor vragen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in:

    ParticulierZakelijk

    Aannemer

    Vraag een vrijblijvende offerte aan!