Aannemer Rumling Bouw - Leiden | Diensten
16693
page,page-id-16693,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Diensten

 

Rumling Bouw is dé specialist op bouwgebied

Verbouwing

Voor elke verbouwing groot of klein moet u bij Rumling bouw zijn. Wij kunnen alles naar u wens verbouwen en houden goed contact over de lopende werkzaamheden.

Lees meer ...

Opbouw/aanbouw

Wilt u uw woning uitbouwen, zodat de kinderen meer speelruimte krijgen? Wij regelen alles voor u, inclusief de aanvraag voor de bouwvergunning.

Lees meer ...

Onderhoud

Rumling bouw heeft een ruime ervaring in het onderhouden van Woningen / bedrijfsruimtes / app.complexen / VVE’S in de wijde omgeving. Het goed onderhouden van uw houtwerk (kozijnen, deuren, ramen) dak of dakleer, betekend dat u er langer van kunt genieten. Wij werken met kwalitatief duurzame materialen zodat u er langer plezier van heeft.

Lees meer ...

Dakkapellen

Rumling Bouw levert alle maten dakkapellen, in alle soorten. Wij leveren dakkapellen van zowel kunststof als hoogwaardig hardhout.

Lees meer ...

Dakwerk

Wij vervangen complete daken, ook pannendaken. Wij kunnen uw woning voorzien van nieuwe dakbedekking, bijvoorbeeld bij lekkages of achterstallig onderhoud.

Lees meer ...

Stukadoorswerk

Rumling Bouw verzorgt uw stukadoorswerk, van diverse soorten sierpleister tot strak gestuukt.

Lees meer ...

Schilderswerk

Om de levensduur van het houtwerk te verlengen, is goed schilderwerk zeer belangrijk. Wij raden u aan, de woning elke vier jaar goed in de lak te laten zetten.

Lees meer ...

Badkamers

Rumling Bouw heeft ruime ervaring in het maken van badkamers. Wij denken met u mee over de indeling en de functionaliteit van uw badkamer.

Lees meer ...

Waterschade/brandschade

Na een brand of een lekkage verzorgt Rumling Bouw het herstel van de schade.

Lees meer ...

Kozijnen/deuren/ramen

Wij leveren kozijnen in alle soorten en maten, van kunststof tot hardhout. Wij leveren en plaatsen onder andere isolatieglas, enkelglas en gelaagd glas.

Lees meer ...

Hang- en sluitwerk

Wij monteren duurzaam hang- en sluitwerk, voorzien van Politiekeurmerk.

Lees meer ...